تبلیغات
سلامت هیو - بیسکویت بلژیکیمواد لازم
 
سلامت هیو
چهارشنبه 21 فروردین 1392 :: معصو مه

مواد لازم

آرد سفید نرم - 250 گرم (2 پیمانه)

کره - 180 گرم (یا روغن جامد 125 گرم)

پودر قند - 125 گرم

دارچین کوبیده نرم - 2 قاشق مربا خوری

شیر - نصف استکان

نمک - یک چهارم قاشق چایخوری

مواد لازم برای تزئین

سفیده تخم مرغ - 2 عدد

بادام ورقه شده یا خلال بادام - 50 گرم

شکر - 50 گرم (2 قاشق سوپخوری)

طرز تهیه

کره را با چنگال می زنیم تا نرم و لطیف شود . بعد پودر قند و دارچین و شیر و کمی نمک را با آن مخلوط می کنیم ، به حدی که کره کاملا صاف و یکنواخت شود . آرد را میریزیم و به هم می زنیم تا خمیر نرم شود . بعد آن را یکی دو ساعت کنار می گذاریم . سینی شیرینی پزی را که باید تقریبا به طول 42 و عرض 35 سانتیمتر باشد آماده می کنیم . خمیر را داخل سینی با دست به طور یکنواخت و نازک باز کرده ، اطراف آن را کاملا صاف می نمائیم.

سفیده تخم مرغ را خوب بهم می زنیم تا کاملا کف کند . شکر را کم کم با سفیده مخلوط نموده ، خوب بهم می زنیم و آن را روی خمیر می مالیم و به شکل چهارگوش یا مستطیل منظم و یک اندازه می بریم .

فر را با حرارت 300 درجه فارنهایت یا 150 درجه سانتیگراد گرم می کنیم . سینی را به مدت 20 تا 30 دقیقه روی پنجره وسط فر می گذاریم تا روی شیرینی طلائی شود . بعد سینی را بیرون می آوریم و دوباره خطوط بریده شده را یک بار دیگر می بریم و شیرینی ها را از سینی خارج کرده ، در ظرف می چینیم . باید توجه داشت خلال بادام را در وسط هر قطعه از شیرینی ها بریزیم تا هنگام بریدن به لبه کارد گیر نکند و نان ها بریده شود. این نوع بیسکویت بلژیکی بسیار لطیف ، سبک وترد است.

شیرینی های خشک





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
شنبه 25 شهریور 1396 10:50 ب.ظ
I really like your blog.. very nice colors & theme.

Did you create this website yourself or did you hire someone to do it for you?
Plz respond as I'm looking to create my own blog and would like to find out where u got this from.
cheers
پنجشنبه 2 شهریور 1396 11:03 ق.ظ
Hello, I think your website might be having browser compatibility issues.

When I look at your blog site in Firefox, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping.
I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, awesome blog!
جمعه 13 مرداد 1396 10:07 ب.ظ
I'm excited to find this great site. I need to to thank you for your time
just for this wonderful read!! I definitely really liked every
part of it and I have you book-marked to check out new stuff in your site.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر





مدیر وبلاگ : معصو مه
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :