تبلیغات
سلامت هیو - طرز تهیه غذای لذیذ قیمه نسا
 
سلامت هیو
دوشنبه 23 بهمن 1391 :: معصو مه
طرز تهیه غذای لذیذ قیمه نسا

برای دریافت جدیدترین و داغ ترین مطالب در ایمیل تان، اینجا کلیک کنید


مواد لازم برای ۴ نفر:

گوشت خورشتی= ۴۰۰ گرم

زرشک=۱ استکان

خلال بادام=۵ قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی=۲ قاشق غذاخوری

کره=به مقدار لازم

فلفل سیاه،زرد چوبه،دارچین=به مقدار لازم

زعفران آبکرده=به مقدار لازم

برنج =۴ پیمانه

پیاز = ۲ عدد متوسط

پیاز داغ۳ قاشق غذاخوری

دارچین و هل=به مقدار لازم

طرز تهیه غذای لذیذ قیمه نسا

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را با رنده درشت رنده میکنیم و در روغن سرخ میکنیم و بعد زردچوبه را به آن اضافه میکنیم و بعد گوشت را به اندازه گوشت قیمه ای یعنی کوچک خرد کرده و به پیازها اضافه کرده و کمی تفت میدهیم و بعد فلفل سیاه و نصفی از دارچینی که مد نظرمون هست و پودر هل را به آن اضافه میکنیم و بعد از آن رب را اضافه کرده و کمی سرخ میکنیم و آب میریزیم و میگذاریم که بپزد و در آخر که پخت باید خیلی کم آب داشته باشد و در آخر نصف دیگر از دارچین و نصفی از زعفرانمان را اضافه میکنیم،که عطر و بوی آن در موادمان بماند.

خلال بادام را چند باری شسته و آبش را بیرون میریزیم و بعد دوباره مقداری آب داخل آن میریزیم و به مدت ۳۰ دقیقه میگذاریم در آب بماند تا کمی نرم شود و بعد از آن در کمی کره تفتش میدهیم و به مواد بالا اضافه کرده و میگذاریم با مواد بالا یک قولی بخورد.

زرشک را هم پاک کرده و چند باری میشوریم و کمی آب رویش میریزیم و میگذاریم ۵ دقیقه در آب سرد خیس بخورد و آبش را خالی کرده و ۱ قاشق غذاخوری به ان شکر اضافه کرده و در کمی روغن تفتش میدهیم،(نباید زیاد زرشک را تفت بدهیم چون سریع میسوزد)و کنار میگذاریم.برنج را از چند ساعت قبل در مقداری آب ولرم و نمک خیس می کنیم.قابلمه مناسبی را آب کرده و میگذاریم جوش بیاید و بعد آب و نمک برنج را خالی می کنیم و برنج را در آب جوش میریزیم.

در فاصله جوشیدن گاهی کف آن را بر میداریم.مقداری روغن هنگام جوشیدن داخل برنجمان میریزیم،زمان آبکش کردن برنج زمانی هست که دانهای برنج را در دست له کردیم،مغز آن زبر و خشک نباشد و بعد برنج را در آبکش می کنیم .

در ته دیگ مقداری روغن می ریزیم و برنج را روی آن می ریزیم و اگر دوست داشتید ته دیگ شما سیب زمینی باشد،چند عدد سیب زمینی را پوست کنید و ورقه ورقه های کلفت برش دهید و کف قابلمه بچینید و بعد برنج را میریزیم داخل قابلمه و چند تا حفره با قاشق داخل برنجمان ایجاد میکنیم تا برنجمان خفه نشود و زود تر بخار کند.

بعد از ۵ تا ۶ دقیقه آب روغن درست کرده و روی سطح برنج می ریزیم و وقتی پلویمان بخار کرد،در آن دم کنی مگذاریم.

وقتی پلو آماده شد چند کفگیر از پلو و مقداری از مواد گوشتی را رویش میدهیم و در آخر با باقی موادمان و زرشک و زعفران و پیاز داغ،روی آن را تزئین میکنیم.







نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
دوشنبه 16 مرداد 1396 01:20 ب.ظ
great issues altogether, you just received a emblem new reader.
What would you suggest about your put up that you simply made a few days in the past?
Any sure?
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر





مدیر وبلاگ : معصو مه
نویسندگان
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :